Werkwijze: wat je kunt verwachten

1) De Intake

Je stuurt het contactformulier in. Ik neem contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvende intake. De intake is kosteloos. In het intake gesprek bespreken we je vraag en de mogelijkheden. Daarnaast is de intake een goede manier om te bepalen of het klikt en of je vertrouwen hebt in het traject.

2) De Afspraak

Als coaching voor jou zinvol is, maken we afspraken over de duur van het coachingstraject. We stellen het aantal gesprekken vast. Meestal duurt een coachings traject 6 tot 10 gesprekken. Elke week of elke twee weken vindt er een gesprek plaats.

3) De Coaching

Deze stap is de coaching zelf. Doordat ik tijdens de gesprekken luister en vragen stel, krijg je meer inzicht in de vragen waar je mee zit. We onderzoeken mogelijke oplossingen. Afhankelijk van je vraag gebruik ik vragenlijsten, oefeningen of rollenspelen.

Na elke bijeenkomst krijg je praktische opdrachten mee naar huis, die we de keer daarna bespreken. De oefeningen zorgen ervoor dat je ook in je dagelijks leven kunt oefenen met het geleerde.

Ook kun je door de verschillende opdrachten meer inzicht krijgen.
Uiteraard stem ik wat we doen af op jouw wensen. Als jij iets niet ziet zitten, doen we het niet.

4) De Evaluatie

We sluiten de coaching af met een evaluatie van het coachingstraject. Heeft het opgeleverd wat je wilde? Wat wil je nog bereiken en hoe wil je daar verder aan werken?