Reacties van klanten

Beter in mijn vel

pen1

Ik vond de coaching een eye-opener en hier en daar ook best confronterend hoe bepaalde gedachtes je kunnen beklemmen. Heel fijn om meer inzicht in mijzelf te krijgen en te zien waar mijn kwaliteiten liggen en wat belangrijk voor mij is.

Het heeft mij veel rust gegeven waardoor ik nu beter in mijn vel zit, meer rust heb in mijn hoofd en meer afstand tot mijn werk heb maar hierdoor niet minder kwaliteit lever.

Diana

Eindelijk de juiste hulp gehad

Ik vond de coaching heel goed en prettig. Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik alles kon en mocht zeggen. Ook als het even niet zo goed ging of als ik niet tevreden was over mijn eigen ontwikkeling. Daarnaast heb ik er ook heel veel van geleerd. Ik heb al veel soorten hulp gezocht en geprobeerd, maar dat was nooit wat ik zocht.

Nu heb ik de juiste hulp gehad en het heeft echt geholpen. Ik heb al meerdere keren aangegeven dat het echt goed met me gaat, dat ik ook trots ben op mezelf.

Mijn omgeving valt het ook op, dat ik relaxter ben en niet meer voortdurend een negatieve houding heb.

MW, 35

 

Niet krijgen van kinderen geaccepteerd

De coachingssessies sloten goed aan bij de fases die ik doormaakte. Was heel fijn! Inzicht in de verschillende rouwfases en tips hoe het af te sluiten hebben geholpen in de verwerking. Ook toepassing van RET in verdrietig mogen zijn heeft geholpen.

Er is veel veranderd door de coaching. Ik sta hier nu zoveel sterker in, kan alles veel beter plaatsen en relativeren. Heb echt al het idee het niet krijgen van kinderen te hebben geaccepteerd. Ik voel me niet meer schuldig naar mijn man en ik zie met veel vertrouwen de toekomst tegemoet en ben benieuwd wat deze gaat brengen.

De coaching was heel erg goed. Nooit zin in de gesprekken om weer over mezelf te moeten praten. Maar na elke sessie het gevoel er zoveel aan te hebben en weer veel energie om aan mezelf te werken. Ik vond het een goede combinatie van vertellen over mezelf, gekregen adviezen en aanleren van technieken.

Yvonne, bedankt voor de goede gesprekken, het lachen de vele tips en verkregen tactieken en het vergroten van mijn (zelf)inzicht. Ik heb jouw ondersteuning als zeer waardevol ervaren en ik verwacht mijn hele leven profijt te hebben van de dingen die ik heb geleerd.

Karin

Weer in mijn kracht

Ik was bij de start van de coaching helemaal opgebrand. Echt helemaal leeg. De coaching heeft me echt geholpen weer in mijn kracht te staan. Ik kom eerder bij mijn gevoel en negeer dat niet meer. Mijn intense wens om erkend te worden is er nog steeds maar ik heb geleerd om mezelf te erkennen. Ik heb weer een doel waar ik voor ga. Ik heb door de coaching een bewust keuze kunnen maken in een heel spannende periode. De regie lag volkomen bij mezelf. Dat voelt zo ontzettend goed. Ik weet nu ook welke hulpbronnen ik in kan zetten. Ik heb door de coaching geleerd dat ik ok ben. Ik hoef geen erkenning van anderen te krijgen om me goed te voelen.

Ik heb enorm veel veiligheid in de coaching ervaren. Ik mocht absoluut mezelf zijn. Ik heb gemerkt dat de coaching “met mij mee ging” en daardoor bij mijn proces aansloot. Ik vond het ook fijn dat er humor was. En lekkere koffie 😉

Anoniem (m)

Afscheid van je kinderwens

pen1Jarenlang stond mijn leven in het teken van het niet kunnen krijgen van kinderen. Na verschillende mislukte IUI en IVF-pogingen wilde ik verder. Maar hoe neem je afscheid van je kinderwens of accepteer je dat je wellicht nooit moeder zal worden? Yvonne heeft mij hierbij geholpen. Een van de oefeningen waar ik veel aan gehad heb, is hoe je om kan gaan met steeds terugkerende negatieve gedachtes. Ik heb geleerd hoe ik die gedachtes kan onderzoeken en uiteindelijk of stop kan zetten of kan ombuigen naar een positieve gedachte.

Door een andere oefening heb ik geleerd welke waardes voor mij belangrijk zijn en hoe je invulling kan geven aan je leven op een manier dat je dicht bij je eigen waardes blijft en waarom dat zo belangrijk is. Natuurlijk blijft het soms moeilijk maar ik heb veel gehad aan de gesprekken met Yvonne waardoor ik niet meer alleen maar bezig ben met het niet-kunnen-krijgen van kinderen maar er ruimte is ontstaan voor nieuwe doelen die het leven weer leuk maken.

anoniem


Stressbegeleiding: Niet meer overbelast

pen5Yvonne heeft mij geholpen om het overzicht en (zelf)vertrouwen dat ik kwijt was weer terug te vinden. Door de coaching weet ik beter wat ervoor gezorgd heeft dat ik mij overbelast voelde en kan ik nu beter met die oorzaken omgaan. Omdat Yvonne zoveel handvatten heeft aangereikt ben ik me zelfs nu, maanden later, nog aan het ontwikkelen. Ik vond Yvonne een fijne coach omdat ze mij accepteerde zoals ik ben (en mij ook leerde dit te accepteren) en van daaruit probeerde mij verder te helpen door gesprekken en methoden als de RET en mindfullness. Daarnaast konden we ook samen lachen, wat de gesprekken een goede balans gaf. De tissues stonden altijd klaar voor een lach en een traan.

Debora


Loopbaanbegeleiding: Nieuwe toekomst

pen3Al jaren riep ik dat ik van baan zou gaan veranderen en toch deed ik het niet. Ik riep ook al jaren dat ik niet in de juiste branche werkte en toch bleef ik er werken. Op een gegeven moment begon ik behoorlijk aan mezelf te twijfelen en aan m’n capaciteiten. Ik heb toen besloten dat daar een einde aan moest komen en een vriendin adviseerde mij naar een loopbaancoach te gaan. Zo ben ik bij Yvonne terecht gekomen en dat kan ik iedereen aanraden.

Yvonne heeft mij doen inzien wat belangrijk voor mij is en waar ik waarde aan hecht. Daardoor snap ik nu wel waarom ik nog niet van baan ben veranderd en ook waarom ik dat wel zou moeten doen. En ik heb zelfs ingezien dat de branche waarin ik werk absoluut geen struikelblok is!

Ga er niet vanuit dat je na een aantal gesprekken de antwoorden krijgt voorgeschoteld. Integendeel, het succes van de loopbaanbegeleiding valt of staat met de bereidheid om zelf naar de antwoorden te zoeken. Bedenk hierbij dat de zelfkennis die je opdoet toepasbaar is op de rest van je loopbaan en zelfs verder. Alles is toegespitst op jouw persoon en de handvaten die je krijgt om tot antwoorden te komen zijn ook in andere situaties toepasbaar. Laat de tijd, energie of zelfs het geld dat het kost geen excuus zijn om het niet te doen. Zonder coach zou ik nu nog aan het twijfelen zijn.

Mw.A., 35, Food industry


Sollicitatietraining: Meer zelfvertrouwen

pen4Voor een belangrijk sollicitatiegesprek had ik mijn portfolio en motivatie al wel op een rijtje. Maar Yvonne Prins liet mij inzien dat ik kon verbeteren wat betrof eerste indruk, krachtig formuleren en puntig benoemen van werkervaringen. En dat hoe je iets zegt, minstens zo belangrijk is dan wat je zegt. Vervolgens ging ik met meer zelfvertrouwen het sollicitatiegesprek in. En kreeg ik de baan. Nog steeds heb in alledaagse gesprekken veel aan de tips die zij mij aanreikte.

Dhr. B. , 38, designsector


Sollicitatietraining: Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden

pen5De sollicitatietraining van Yvonne is erg prettig en effectief. In twee sessies heeft zij mij veel inzicht gegeven in hoe ik solliciteer, en waarom dit op verschillende punten beter kan. Dit hebben we ook direct geoefend, waarbij er meteen positieve en ontwikkel punten werden benoemd.

Daarnaast is een training van Yvonne erg informeel en professioneel. Ze bereidt zich goed voor op de sollicitatie die jij gaat krijgen om het oefenen zo reëel mogelijk te maken. Bij mij erg effectief want ik heb de baan gekregen!

Ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden!

FvdL, 26


Personal Coaching: Time management: De regie weer in handen

pen6Ik heb een individuele cursus timemanagement gevolgd bij Yvonne Prins Coaching en Begeleiding. De training was bijzonder nuttig, en de lesstof werd in de juiste porties geserveerd. Het krachtige aan de training zit m in de frequentie. Door dit in een aantal delen op te splitsen ben je in staat om de lesstof in de praktijk toe te passen, voordat je aan nieuwe technieken gaat werken.

De cursus heeft me bewust gemaakt van een aantal verbeterpunten. Ik doe mijn werk nu zonder dat ik het gevoel heb niet meer de regie in handen te hebben… Dit gebeurde alles in een ontspannen sfeer waarbij ook gelachen werd.

Dhr. M., 40, Microsoft